Lancaster Labs, Inc.

Burkey Construction Co. was the general contractor for the construction of a 50,000 square foot three-story building addition at the Lancaster Laboratories South Campus.
The addition includes new laboratories and office space, with the entire first floor being dedicated to bio-repository. A new single-story reception and conference center was constructed to create a new corporate “front door” entrance for the campus.
The building is constructed of structural steel framing, ribbon windows, and EIFS exterior finish. Two of the three-stair towers feature glass block to create natural day lighting. Medintech flooring was installed in the third floor lab area to help maintain an aseptic environment. The reception desk features inset copper trim details.

Client: Lancaster Laboratories, Inc.
Architects: Olsen Design Group
Cost: $5,200,000
Burkey’s Role: General Contractor